Yazılarımı okuduktan sonra yorum yapmayacak olsan bile yazımın hemen altındaki "okundu" butonunu işaretle olur mu :)

8 Şubat 2013 Cuma

İlham Perisi Beklerken.. :)

Bloğuma yazı yazmak için konu biriktirmiştim, onları hatırlamaya çalışıyordum ki dosyamda bu karikatürü buldum :)

6 Şubat 2013 Çarşamba

Okudum ve Bitti: Dostoyevski - Budala

Kitap okumayı çok seviyorum. Dostoyevski'de okumayı en çok sevdiğim yazarlardan :) Kitap güzeldi başından sonuna kadar "Ah Azizim! Nolcak bu Rusya'nın hali.." kıvamındaydı. Demek istediğim kibar salon insanları toğluluğu içinde geçiyor olaylar :) Budala bir prensimiz var. Onun yaşadıkları anlatılıyor romanda. 712 sayfa. Sonlarına doğru cinayet ve aşk konuları da işin içine girdi. Dostoyavski'nin sevdiğim yanlarından birisi de ahlaklı yazıyor olması. Kitaplarını okurken herşey o kadar gerçekmiş gibi geliyor ki :) Tek bir sorun var ki o da bu kitabı beğendiğim halde çok uzun sürede okumuş olmam. Bir daha böyle birşey yapmak istemiyorum ve inşaallah da yapmam :) Ha unutmadan, bir daha bilmediğim yayınevlerinin yabancı kitaplarını almam. Dayım(kitapçısı var) orjinalden çeviri apan yayınevlerinden kitap almanın daha iyi olacağını söylüyor. Mesela önceden ben sefilleri 200 sayfalık mı ne okumuştum, orjinali 800 küsür sayfaymış. Orjinalden çevirisi daha sağlıklı olur diye düşünüyorum bende :)


Bu kitaptan önceden yazdığım alışveriş yazımda bahsetmiştim. Resmi de o zaman çektiğim fotoğraftan kestim. Alışveriş yazım için tık tık

5 Şubat 2013 Salı

Tekrar Mimlendiğim 11'li Mim ^^

Bu mim ne kadar meşhur oldu :O Cidden takip ettiğim blogların çoğunda gördüm. :D Neyse beni mimleyen Şeyma ya tişkürler :) 
Mektepli Şeyma'nın bloğu için tık tık
Mimlediği yazısı için tık tık


Şeyma'nın Soruları ve Benim Cevapların:


 1) Çocukluk çağlarınızda en büyük hayaliniz neydi?
Şarkıcı olabilmek :D Şuan öyle bir hayalim yok ama küçükken çok istiyordum. Şarkı söylemeyi seviyorum ama :)
2) En sevmediğiniz insan tipi nasıldır?
Önceki mimde bahsetmiştim bundan. Kopyala yapıştır yapıyorum.
Yalancıları, kendini mükemmel sananları, patavatsızlığı dobra dobra olmak sananları, üstünde önemli bir sorumluluk varken onu yerine getirmeyenleri, bencilleri, açgözlüleri, iki yüzlüleri hiç sevmem. Daha uzarda gider bu liste.
3) En büyük pişmanlığınız nedir?
Çok büyük bir pişmanlık yaşamadım ben ya. Allah'a şükür :)
4) En çok hangi mağazada alışveriş yapmaktan hoşlanırsınız?
English Home ^^, büjüteri olan mağazalar ve bakım ürünleri satan mağazalar. Ha kitapçılarada bayılırım :)
5) Kaç senedir bloggersınız?
7 senedir.
6) Evinizde/Odanızda en sevdiğiniz eşyanız?
Kitaplığım :)
7) Emir alan bir insan mısınız yoksa emir veren mi?
Yaşıtlarımdan(ve yaşıma yakın olanlardan) emir almaktan nefret ederim ve almamda. Büyüklerimde duruma göre değişir. En iyi cevap bu herhalde :)
8) Ofis hayatını mı tercih edersiniz yoksa fabrikada/şantiyede çalışmayı mı?
Tıp okumak istiyorum, ikiside uygun değil herhalde :D Çünkü doktor değil araştırmacı olmak istiyorum :)
9) En sevdiğiniz dizi ya da diziler nelerdir?
Kore dizisi saymayayım; uzarda uzar çünkü o liste :D
Türk dizilerinden:
Yalan Dünya(Müstehcen sahneleri dışında çok komik bir dizi.)
Seksenler(Eskisi gibi çok sıkı takip etmiyorum ama.)
Böyle Bitmesin(Arada izliyorum.)
Avrupa Yakası(Şu aralar yine tekrarları yayınlanmaya başladı, onları izliyorum :) )
10) En sevdiğiniz şarkı?
Belli bir şarkı yok yaa~~ Durumuma göre değişiyor bu sıralarda şu şarkıyı ve şu şarkıyı dinliyorum :)

11) Bir kıyafete takılıp sürekli onu giyenlerden misiniz yoksa bir gün giydiğini yakın zamanda asla giymeyenlerden mi?
Bir kıyafete takılmamın nedeni üşengeçlik :D Ya sürekli üşenmekten bahsediyorum, o kadar da tembel değilim ama hergün gidip te bugün ne giysem diye düşünücem. Efor israfı valla :D

İşte böyle bu miminde sonuna geldik. Kimseyi mimlemiycem, benzer bir mim olduğu için ^^

O şarkıdaki bir kız ve oğlanın beraber şarkı söylediği gruptan bahseden bir yazı yazıcam inşaallah :) Çok sevdim o grubu. Abi ve kız kardeş beraber çok şirin bir grup olmuşlar ^^

4 Şubat 2013 Pazartesi

11'i Bir Yerde Mim :3

(Resimdeki Hobbit'den Ori) Son aldığım mimleri silme kararından sonra, bir sekme altında mim yazılarımı toplama fikri verildi bana :) (Bana sekme konusunda yardımcı olan adaşım blogger ın bloğu için tık tık) Ona teşekkürlerimi yolluyorum burdan :) Mimlerimi silmiycem artık, mimleyin beni tamam mı :) Mimlerim azaldı çünkü, birde bana bir mim yazma aşkı geldi ki anlatamam >.< Mimlendiğimi duyunca pek sevindim. 11 en sevdiğim sayıdır, bu mimi bekliyordum banada gelse diye :) Tişkürler Şahika :) Ayrıca Dipy de mimlemiş beni, tişkürler Dipy :)

Şahikanın çizgili filli bloğu için tık tık

Mim yazısı için tık tık 
Dipy nin bloğu için tık tık

Mimimiz bize görevler takdim ediyor:
1) Kendimizle ilgili 11 adet ayrıntı vereceğiz ki bizi takip edenler okuyunlar daha iyi tanısın. 
2) Mimi bize yollayanın bize yolladğı 11 soruya cevap vereceğiz.
3) Kendimiz 11 soru yazıp bu mimi paslayacağız. 

11 Madde ile Ben ^^ :

1) Çabuk karar vermem gereken şeylerde cins bir yöntem kullanıyorum. Mesela arkadaşıma birşey söylemek istiyorum ama biraz daha oyalanırsam iş işten geçmiş olacaktır. İçimden derim ki "Zeynep bak son 5 saniyen. Söyledin söyledin, başka yolu yok!" Söylerim genelde. :D

2) İnsanların kendi doğru bildikleri şekle beni sokmaya çalışmalarına sinir olurum. Bu dediğim kişiler nasihatlarına önem verdiğim kişiler haricinde. Annem, babam gibi sözüne önem verdiğim büyüklerimi bu sınıflandırmanın dışında tutuyorum, onların sözleri benim için önemli. Örnek vermem gerekirse; resim dersindeyiz. Ben tuvali boyarken gökyüzü, bulut ve suyu ayırmak için farklı boyama teknikleri kullanıyordum. Normalde öyle boyayan yok, herkes tek renk boyayıp üstüne resim yapıyor. Birkaç kız tepeme dikildi "öyle boyarsan boya çok gider." "kuruduğunda kabarık kabarık olur, üstüne çizim yapamazsın." "yalnış boyuyorsun, tek renk boyamalısın.". YETER YAA!!! Hiçbirinin dediği de olmadı, boyada fazla gitmedi, kabarmadıda, yanlış boyamadımda. O yaptığım resmi eklerim bir ara. Bu sadece basit bir örnekti, daha uyuzları da var.

3) Arabaları çok severim. Mercedes-Benz, Audi ve Volkswagen i çok ayrı severim. BMW de güzel :) En çok sempati duyduğum iki model var: Volkswagen Deluxe Microbus ve Volkswagen Beetle Classic. Çok güzeller yaaa~~ *-* 

4) Kolay mutlu olurum. Bazen sadece nefes alabilmek bile mutlu eder beni :)

5) Yalancıları, kendini mükemmel sananları, patavatsızlığı dobra dobra olmak sananları, üstünde önemli bir sorumluluk varken onu yerine getirmeyenleri, bencilleri, açgözlüleri, iki yüzlüleri hiç sevmem. Daha uzarda gider bu liste.

6) Odamda belli bir düzenim vardır ve kesinlikle kimseye bozdurmam bu düzeni. Düzeni bozabilecek tek kişi benim :D Kalemlerim bile kendi aralarında gruplu durur(hasta mıyım neyim :D).

7) Okuduğum kitabın kenarları kırışmasın diye ataç takarım :D

8) Bütün hayvanları severim ama özellikle: kedileri, aslanları, ördekleri, köpekleri, hamsterleri, penguenleri, sincapları, koalaları, pandaları ve tukan kuşlarını çok severim :)

9) Göyüzünü izlemeyi çok severim :)

10) Hanao Miyazaki nin çizgi filmlerini tekrar tekrar izledim ve izlerim :)

11) Bilimle alakalı, hayvanlarla alakalı, neyin nasıl yapıldığıyla alakalı programları çok severim. Bir de Pasta Kralı(Cake Boss) diye bir program var ona bayılıyorum yaa. Adamlar pasta değil tablo yapıyorlar resmen!

Şahika nın soruları ve benim cevaplarım:

1- İnşallah olmaz ama ya hadi oldu diyelim en yakın arkadaşınız ( kardeşiniz gibi ama o derece yakınsınız ) size kazık atıp gitti? Ne yaparsınız? Depresyonun kara kollarına teslim mi olursunuz, yoksa o beni sildiyse ben onu çoktan sildim diyip hayata devam mı edersizniz??

Öncelikle benim kardeşim gibi olan iki yakın arkadaşımda kazık atmaz bana kesinlikle, onlara güvenim tam. Ama soru gereği kazık attılar diyelim içimde depresyonumu yaşar onlara belli etmem, dışarda ise düşman olabiliriz..

2-O çok beğendiğiniz idol/şarkıcı  iki metre ötenizde bağırsanız imza isteseniz duyacak ama sesiniz çıkmıyor?? Ne yaparsınız ??

(Benim idolüm dedem ki :) ) Hadi şarkıcı diyelim ve önümde de kalabalık vardır herhalde. Önümde kalabalığı acımasızca yarar ve yanına giderim :D Hani yapmam öyle birşey belki de, bilmiyorum :D

3-Düğün gününüz geldi çattı. Her şey hazır gelinlikler içinde beklerken  bir kadeh kırmızı şarap istiyorsunuz ve getiren garson bembeyaz o gelinliğin üzerine döküveriyor şarabı. Düğünün başlamasına da 10 dakika var ? Ne yaparsınız ??
(Ben şarap istemem, istesem istesem vişne suyu isterim.) Bağırarak garsonu odadan kovardım. Sonrasında da üzerimi temizlemeye çalışırdım. Gelinliğimin üstüne uzuncana bir pelerin giyerdim herhalde birde, ne yapayım. Ayrıca aklımda bulunsun düğünümde üzerimde gelinlik varken sadece su içicem :D 


4-İçtiniz içtiniz şarhoş oldunuz.Telefonda önünüze gelen ilk kişiyi arıyorsunuz o da babanız. Baba ben falanca arkadaşımın eveinde kalcam bu gün sabaha kadar party kop kop diyosunuz babanızın tepkisi ??

Gıcık gibi olmak istemem ama böyle birşey yaşamayacağım için cevap vermiycem bu soruya :)


5-Annenizin en sevdiği mücevheri ya da eşyayı borç para uğruna satar mısınz??
Kesinlikle, hayır. Borcum varsa babamdan isterim, annemin eşyasını satmam.


6-Mecbur kaldınız  dilenmek zorundasınız ve aileniz sizi o halde gördü. Sizin tepkiniz ve onların tepkileri ??
Kaç kaç kaç :D Onlar da şaşırır ve sorgularlar :D

7-Siz birini öldürdünüz ama kimse görmedi. Siz bilmiyorsunuz ama adam ölmeyi hak ediyor. Elinizi temizlediniz, cesedi kaldırdınız, teslim mi olursunuz yoksa gidip itiraf mı edersiniz?? Ya da bunların hiçbirini yapmazmısınız??
Köşe bucak kaçardım ya. Teslim olsam felan nolcak. Kaçarım :D

8-Çocukluk hayallerinizden biri gerçek olacak?? Hangisi olsun?? Neden ???

Uçabilmeyi, bulutlara oturabilmeyi çok isterim ya. Gökyüzünü çok seviyorum çünkü :)


9-Elinizde olsa babanızı en sevdiğiniz o sanatçıyla değiştirmek ister miydiniz? Ya da onun kardeşi olmak ??
Babamı da değişmezdim, o sanatçının kardeşi de olmak istemezdim.

10-Sizin çekiklere olan sevginizi anlamayanlara yapmak istediğiniz işkenceler ??
Eskisi kadar çekikseverliğim yok ama, hepsinin gözlerini estetik ameliyatıyla çekik yapardım ve mecburi severlerdi. Dediğim çekik şu resimdeki gibi ama :D Göremesinler hiçbir yeri :D Çekik gözlülere hakaret ediyorlar çünkü. Hiçbir ırk hakareti haketmez bence.

11-Size bir hayvan olma hakkı veriyorum. Hangi hayvan ve neden ???


Koala olmak isterdim herhalde :D Fazla tembel niyetlerle istiyorum ama koalalar: Günde sadece 4 saat uyanık kalıyorlar, üzerinde yaşadıkları ağaç onlar için su, besin, ilaç, barınak, korunak oluyor. Kimse onları rahatsız etmiyor. Koruma altına da alınmışlar birde. Gel keyfim gel :D 
(Resimdeki koalayı yerim ya, çok şiriiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn~~~~ Taylor a değil bana sarılsın >.< )

Dipy nin Soruları ve Benim Cevaplarım:

 1.Bir kitapta aradığın özellikler neler?
Müstehcen olmasın yeter. Birde çeviriyse eğer orjinalden çevirilmiş olsun. Çeviriden çevirilmiş olan kitaplar berbat oluyorlar.
 2.Burcunuz nedir?
Aslan 
3.Okuduğun en eğlenceli kitap hangisiydi? 
Açlık oyunları serisi. Hemencecik okuyup bitirmiştim ve okuması gayet zevkliydi :) 
4. Yaşadığın şehrin sevdiğin/sevmediğin yönleri nelerdir?
Sevdiğim yönü sıcak kanlı insanları var. Sevmediğim yönü gezilecek çok yeri yok.
 5.Fobilerin var mı?Varsa ne?
 Var. Yükseklikten çok fena korkarım ama aynı zamanda severimde :D Garibim ben ya :D
 6.Hangi kitabın yazarı olmak isterdin?
Henüz okuyamadım ama Harry Potter ın yazarı olmak isterdim :)
 7.Tavsiye edeceğin filmler var mı?
Dancer in the Dark
Talihsiz Serüvenler
Adam Patch
The Way Home(Kore yapımı)
Alice Harikalar Diyarında
Çok Film Hareketler Bunlar(Bel altı espirileri var ama genel olarak komik)
aklıma daha da gelmiyor.
 8.Anime izler misin, izliyorsan en sevdiğin animeler hangileri?
 İzlerim ve çok severim. Çok izleyemediğim için tek bir tavsiye veriyim ben.
Death Note  
 9.Ölmeden önce okunması gerektiğini düşündüğün kitaplar var mı?
 Tolstoy ve Dostoyevski nin kitapları. 
 10. Kitaplığını neye göre düzenlersin?
İlk olarak okuduklarım ve okumadıkları. Onlar da kendi aralarında önce yazar ismi sonra da türlerine göre sıralanır. Türler de kendi aralarında sevdiğime göre sıralanır :)
 11.Bloggerlığa nasıl başladın?
 Ben zaten 3. sınıftan beri blog yazıyorum. İlk önce blogscu da yazıyordum. 6. sınıfta blogger a geçtim ama blogger ı anlamayınca bıraktım bir süre. Sonra 8. sınıfta bu bloğumu yazmaya başladım. Şimdi 10. sınıftayım :)
 

Benim Paslayacağım 11 Soru:
1) Adın?(Soy ismi hariç)

2) Takma adın?

3) Mesleğin?

4) Neden blog açtın?

5) Yazmaktan en çok zevk aldığınız konu?

6) En gıcık olduğunuz ünlü?

7) En beğendiğiniz ünlü?

8) Karpuz olduğunu düşün. Konuşabiliyorsun ve yürüyebiliyorsun. Türk bir aile seni satın alıp pikniğe gidiyor. Seni, içi meyve dolu bir sepete koyuyorlar. Yiyorlar içiyorlar derken oyun oynamak için kalkanlar oluyor. O sırada o ailenin hanımı piskopat piskopat gülüyor. Ağzı açık olan sepetteki sana yan yan bakarak diyor ki "A-aa! Nereye! Daha karpuz KESİCEKTİK!". Ne yapardın?

9) "Fantastik bir dünyada yaşayan masum güzel bir köylü kızısın. Sizin köyünüze dünyanın en güçlü büyücüsü geliyor ama sen onu hiç görmüyorsun. Şans eseri o seni görüyor ve vuruluyor diyor ki "İşte evimin kadını, çocuklarımın anası!" Seni kendine aşık etmekle uğraşmak istemiyor. Sana bir büyü yapıyor ve kendine aşık ediyor. Büyü yüzüne deyen tek damla su ile bozuluyor, bundan da haberin yok. Evleniyorsunuz vesaire.. Eviniz çölün ortasında. Su ihtiyacını da büyüyle tamamen kesiyor eşin. Birgün çok sevdiğiniz devenin yanına gidiyorsunuz. Sen devenin başını okşadığında deve suratına tükürüveriyor ve büyü bozuluyor tabi sen bunu farketmiyorsun henüz. Eşine bakmak için arkanı döndüğünde birde bakıyorsun ki  ......." devam ettir bakalım :D 
 
10) Her annenin belli bir huyu vardır. Senin annenin huyu ne?

11) Sana bir kavanoz sihirli kurtçuk veriyorlar(Sen kullandıkça çoğalıyor.) Bir dilek tutup kurtçuğu yediğinde o dileğin gerçekleşiyor. Kurtçuklar da şu resimde ki gibi. Dileklerini gerçekleştirebilmek için o kurtçuklardan yer miydin? Tuz biber ekebilirsin üstlerine, istediğin sosuda kullanabilirsin. Afiyet olsun :D


Nasıl ama sorular ahahahah :D Bakalım kimlere pas atıyorum? VEEEE~~ ÇARKIFELEK DÖNÜYOOORR~~ :D

Dipy!!!!!!! Benim sorularımı cevapla ama olur mu :)
Garibim Şeymaaaaaaaam!!!!!!!!!!! Cevaplarsın sen :)
Dedikoducu Seçiiiiiilll!!! Hadi mim istiyordum, al sana mim :D
Şu Bu O!!!!!!! İlk defa mimliyorum seni :) Cevaplarsın umarım ^^

Bu kadardı. Ben kaçtım :)

3 Şubat 2013 Pazar

Resim Kursumdan Bahsetsem.. :)

Bloğumda bahsetmedim ama ben 3,5 aydır hobi olarak resim kursuna gidiyorum. İyi gidiyor gibi :) Çizdiklerimi hiç eklemedim çünkü elimde iyi bir kamera yok, telefonumun kamerası da berbat. İnşaallah haftaya yeni telefon alıcaz, haftaya resimlerim bol bol :) Herneyse kursa giderken ne bileyim beklentilerim farklıydı. Hüsrana uğradım demiyorum, yalnızca şaşırdım. Beklentim; böyle sanatkar takımı gibi adlandırabileceğim insanlardı. Aşağıdaki gibi..


Özünden kopup özenti olmuş insanlar bekliyordum. Birkaç kişi hariç geneli has Türk ya :D İlk gittiğimde korkmuştum, önyargımı kıramamıştım ama sonra durum farklılaştı. Tabi ortam yine biraz farklı. Sanatsal terimler yine havada uçuşuyor ama en azından özentilik yok ya ona seviniyorum :) Ya özellikle en çok güldüğümde resim hocamız çabaladığımızı görünce bazen "Çizin çizin. Azimle sıçan betonu delermiş." diyor :D Herkes şaşkın şaşkın sırıtıyor, bende içimden kahkahalar atıyorum yaa :D Hani belli bir birikmişi olan, gayet yetenekli, yaşı da büyük bir hocadan beklemiyordum ama diyorum ya herkes öz işte :D Hocamız sanatkar olsada bir anneanne, hakkını yiyemem şeker bir insan :)

Arada bahsederim resim kursumdan :)

1 Şubat 2013 Cuma

Mutlu Küçük Kırmızı Başlıklı Kız? Zennn?


Bloğumun adresinde happy little red riding hood(mutlu küçük kırmızı başlıklı kız) yazıyor. Ama nereden geldi bu isim?

Birgün kırmızı pelerinimi giyindim, elimede sepetimi aldım ve büyükkannemin evine patikadan gitmeye başladım. Yolda ayağım bir taşa takıldı ve yere düştüm. Durumuma gülerek ayağa kalktığımda karşımda 2 metre boyunda bir kurt gördüm. Kurt gülümseyerek bana " Mutlu küçük kırmızı başlık kız" dedi ve adımda buradan geldi deeeeeeeeeeermişim :D Hadi ordan ben yere düştüğümde gülmem ki :D Tabi olayda sadece saçma olan benim düşünce gülmem :D Neyse neyse uzatmadan anlatayım ben çünkü mousen çarpı işaretine doğru gidiyor, farketmedim sanma. GÖRÜYORUM HERŞEYİ BEN! ÇEK ELİNİ O MOUSEDEN! ÇEKSENEEEEEEEE!
Öhüm Öhüm.. Evet. Ben blog açmaya karar vermiştim, şöle 3 yıl kadar önce(2010 un Aralık ayı). İlginç bir isim arıyordum bloğum için. O zamanlarda da internetten kırmızı başlıklı kızın ingilizcesi çıkmıştı karşıma ve ismi de ilginç gelmişti bana. "Once upon a time. There was a girl named Little Red Riding Hood....(Bir varmış, bir yokmuş. Küçük Kırmızı Başlıklı Kız adında bir kız yaşarmış....)" :D  Herneyse bloğumun adı bu olacaktı little red riding hood, ama yapamadım başkası kullanıyormuş bu ismi. Bende bari birde mutlu ekliyeyim dedim ve happy de eklenmiş oldu ismime. İngilizce olmasının nedeninden tam emin değilim. Şimdi olsa türkçe yapardım o kesin. Böyle işte efendim. Bu ismi seviyorum ama.



Peki ya zennn ismim nereden geliyor?



Önceden açıklama yapmıştım ama biraz eksik yazdığımı farkettim. Ben zen in anlamını kürtçede Zeynep(adım) sanıyordum. Değilmiş galiba. Sonra bu zen in budizmin bir dalı olduğunu öğrendim, vazgeçsem mi ki bu isimden dedim. Çok sonralarda zen in türkçede altın demek olduğunu öğrenince çok hoşuma gitti. Çünkü söylenişi bile hoşuma gidiyordu. Sonra ben sonuna 2 tane daha n harfi ekledim. Sonuç olarak Zennn çıktı. Çizimlerimde, yazılarımda kullandığım bir imza diyebiliriz buna. 

Değiştirmeyi düşünmedim mi, düşündüm tabi ki çünkü bir süre sonra pek hoşlanmamaya başladım ismimden. Ama daha güzel bir isimde bulamadım bende sevmeye karar verdim takma ismimi :) Blog diyarında da önceden adım Zennn(=^_^=) di ama Google+ ya geçtim ismim Zeynep Zen oldu. İsmim böyle olsun istemiyordum ama. Uyuz Google+ da Zennn i kabul etmedi; fazla harf tekrar ediyormuşda ondanmış -.-" Bende Mutlu Küçük Kırmızı Başlıklı Kız yaptım.  Bu seferde adımın gerçek olmadığını farketmişler. 1 Şubat'a kadar zaman vermişlerdi. Nolcak bilmiyorum. Hesabımı donduracaklarını söylemişlerdi ama Google+ hesabımı çoktan kapattım. Tabi onu kapatınca da baya bir sıkıntı yaşadım ve yaşıyorum. Youtube hesabımda sorunlar oluştu, blogta ayrı sorunlar çıktı. İyisi mi sakın Google+ ya bulaşmayın. İllet gibi geldi ve dağıtıp gitti -.-" Şimdide adım Altın Zen oldu yani Altın Altın gibi bir anlam çıkıyor ama napayım ancak bu ismi kabul ettirebildim. Google sonunda bana kafayı yedirticek ama hadi hayırlısı. Ben birde Google+ hesabıma bakayım... -.-

Ha ayrıca mimlerimi silmiycem artık, yeni sekme ekledim yukarıya :)


Sonuç bu işte açıkladım isimlerimi gidiyorum :D Eğer bu satırlara kadar gelip okuduysanız tişkür ederim ^^