Yazılarımı okuduktan sonra yorum yapmayacak olsan bile yazımın hemen altındaki "okundu" butonunu işaretle olur mu :)

27 Aralık 2010 Pazartesi

Selam...


Herkese selam.. :) Ben bu bloğun owner ı oluyorum :D  kendimden biraz bahsedeyim size. 28 temmuz 1997 doğumluyum. ne kadar yaz aylarında doğmuş olsamda sıcak havayı pek sevmem. Mutlu bir insanım. çizgi film, animasyon, film (kimi zaman korku filmi) seyretmeyi severim. çevremdeki insanlar, öğretmenlerim benim hep pozitif olduğumu, kendimle barışık olduğumu, hep olayların iyi yanına baktığımı söylerler. gerçektende öyleyim aslında :) insanlarla olan diyaloglarımda da hep pozitif, kibar, empati kurarak konuşmaya çalışıyorum ama, karşıdaki insanlar gerçekten iyi laftan anlamıyorlarsa öyle insanlarla olan diyaloglarım pekte güzel geçmiyor. dinimin, ırkımın kötülenmesi, empati kurmadan yapılan hareketler v.s. sevmediğim şeylerdir. ve ayrıca yabancı dille çok ilgilenirim ve yabancı dilimde iyidir. Kore ve Japonya hayranıyımdır :)

yukarda kendimden biraz bahsettim. bloğumun içeriğinde ise karışık kuruşuk bi şeyler olcağını düşünüyorum çünkü, belli bir konuya bağlı kalmak pek tarzım değil. hoşuma giden, paylaşmakta yarar bulduğum ya da paylaşmak istediğim şeyleri bloğumda yayınlayacağım.

Herkesin iyi zaman geçirmesini bekler iyi eğlenceler dilerim :D

(=^_^=)Zennn~~

5 yorum:

  1. Omooo bu ilk yazın mı heey nerelere geldim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bu ilk yazım :D Çok garip değil mi kaç yıllık yazı :D

      Sil
    2. Eveet insan eski yazılara bakarken bir acayip hissediyo kendini ya :D

      Sen kıdemli blogcusuun baya kıdemli hem de :)

      Sil
    3. Aynen öyle; eski fotoğraflara bakmak gibi :)
      Keşke daha düzgün blog yazsaydım o zaman biraz kıdem varsayabilirdim kendimde ama o da yok ki :/ Ama eskiyimdir onu es geçemem :D

      Sil
    4. Aynen öyle; eski fotoğraflara bakmak gibi :)
      Keşke daha düzgün blog yazsaydım o zaman biraz kıdem varsayabilirdim kendimde ama o da yok ki :/ Ama eskiyimdir onu es geçemem :D

      Sil

Merhaba okur :) Yorumun için teşekkürler ^.^
NOT: Lütfen yorumunuza blog adresinizi ayrıca yazmayınız. Zaten isminize tıklayarak bloğunuza ulaşabilir herkes. Blog adresi(url) yazan yorumlar yayımlanmayacaktır.
Sataşmak amacıyla yazılan ve bunu yapmış olmasının üstüne birde anonim olan yorumlar,
Spam yorumlar yayımlanmayacaktır.
Anonim yorumlar rahatsız etme amacı gütmediği sürece yayınlanır ^^