Yazılarımı okuduktan sonra yorum yapmayacak olsan bile yazımın hemen altındaki "okundu" butonunu işaretle olur mu :)

4 Temmuz 2013 Perşembe

Mutluyum!! Mutluyuuummmm~~~

Mesele ne biliyor musunuz? Durun ben cevap vereyim; hayır bilmiyorsunuz ama şimdi öğreniceksiniz :D Uzun süredir(yaklaşık 1 yıldır) babama telefon alması için ısrar ediyordum. Modelimde belliydi Samsung Galaxy S3 . Fiyatının çok yüksek olduğunu ve düşmesini beklememiz gerektiğini söyledi babam, bu sözle başladı bekleme süreci(Aslında olayın başında tek taraflı bir bekleyişmiş bu, sonradan öğrendim :D ). Son 5 aydır ise çift taraflı olan bu bekleyiş şu yazımda bahsettiğim olay ve çeşitli olaylar ile uzadıkça uzadı. Ben bu süreçte babama olan ısrarlarımı sürdürdüm...
(Buy it : Satın al(onu) )

Babam bu süreçte telefonu bu kadar istiyorsam kendi harçlığımla almamı felan söyledi, üstünü kendi tamamlıyacaktı(uzun zamandır harçlık biriktiriyorumda :D ). Herneyse sonuç. Babam kendi aldı telefonumu. Hemde Galaxy S3 değil, Galaxy S4 aldı! Epey hesaplıya satan birini bulmuş, hemen aldı :) Çok mutluyuuuuummmm >.< Eski telefonum gerçekten kötü durumdaydı çünkü uzun zamandır kullanıyordum ve sorunlu bir ara modeldi. Böyle işte. Telefonumun kutusunuda çektim hatta :)
Teşekkür ederim Baba!(veTeşekkür ederim Allah'ım!)

18 yorum:

  1. :) güle güle kullaaaaaaaaaaaan benimde var böyle bir isteğim ama sanırım bu gidişle kendim alacağım mezun olduk artık iş bulma vakti :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederimm >.< İnşaallah senin isteğinde biran önce hayırlısıyla gerçekleşir :) Dimi birde o var, ilerde ben nasıl olucam o konuda çok merak ediyorum :D

      Sil
  2. hehe bilirim onu ben taktım mı tam takıyorsun :D bende çok istiyorum ama pahalı bayağı yaa bakalım eylüle bizimkilerde hazırlık yapıyor tabi s4 olmaz galiba :/ baban kaça almış ki fiyat araştırması yapayım şimdiden :D inşallah güle güle kullanırsın :)) maşallah çekelim de nazarımız değmesin :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Normalde 2000 lira babam yanlış hatırlamıyorsam 1700 lira gibi bir fisyata aldı. Vodafone ile anlaşması olan bir adamdan almış. Hani normalde vodafone,avea felan abonelik şartıyla satıyor ya biz bu sauede aboneliksiz almış olduk :) Daha güzeli senin olur inşaallah :)

      Sil
  3. Güle güle kullan kuzum :) Ben de s3 siparişi verdim ama gelmedi. :( Gelmeyecekmiş de... Yenisini alacagım artık. =/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tişkür ederim >.< Hayırlısı yaa, ben bu olay sayesinde ssbretmeyi öğrendim resmen :D

      Sil
  4. Bende babamın galaxysini yürüttüm kıh kıh güzel bir telefon güle güle kullaaan :))

    YanıtlaSil
  5. nice im jealous *_* your blog is very lovely and interesting. maybe follow each other? im glad if you visit my blog, too <3 keep in touch!

    xx
    beauthi.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thank you so much for your nice commet ^^ I'll visit your blog :)

      Sil
  6. Güle güle kullanın :) Yeni telefonunuzdan hep iyi haberler alın inşallah :)

    YanıtlaSil
  7. Çok tatlı:):) anne ve babalar bugünler için değil mi:):) (kızımında biloğu olsaydı aynen burası gibi olurdu sanırım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ^^ Anne ve babalar her zaman için olsunlar, onlarsız hayat zor :)
      (Kızınız da blog açar umarım :) )

      Sil
  8. bahsettiğiniz uzay aracı falanmıne değilse eğer eminim yakında onuda isteyeceksiniz güle güle kullan aman dikkat komşunun balığı giderken yürütmesin

    YanıtlaSil

Merhaba okur :) Yorumun için teşekkürler ^.^
NOT: Lütfen yorumunuza blog adresinizi ayrıca yazmayınız. Zaten isminize tıklayarak bloğunuza ulaşabilir herkes. Blog adresi(url) yazan yorumlar yayımlanmayacaktır.
Sataşmak amacıyla yazılan ve bunu yapmış olmasının üstüne birde anonim olan yorumlar,
Spam yorumlar yayımlanmayacaktır.
Anonim yorumlar rahatsız etme amacı gütmediği sürece yayınlanır ^^