Yazılarımı okuduktan sonra yorum yapmayacak olsan bile yazımın hemen altındaki "okundu" butonunu işaretle olur mu :)

17 Şubat 2015 Salı

Unutamadığımız İnsanlık Utancı...

-Instagram hesabımdan alıntı-
Erkek olman:
Kendinden güçsüzlere bağırabileceğin, onları dövüp haklarını yiyebileceğin, rencide edip ezikleştirebileceğin anlamına gelmez.
Erkek olman:
Gördüğün herhangi bir kadını(çirkin/güzel/açıkgiyinmiş/tesettürlü/engelli v.s.) taciz edebileceğin ya da onları tecavüz edebileceğin anlamına gelmez.
Erkek olmam:
Seni hiçbir anlamda bir kadından üstün yapmaz.
Erkek olman: adam olmanı gerektirir, uçkur ve güç gösterisi düşkünü olmanı değil.
Hani kadın vıdvıdısı diyorsunuz ya, boş konuşuyormuş kadınların hepsi; ne zaman bir kadını kadın olduğunu göz ardı ederek, kendinizden küçük görmeden dinlediniz!
----
Kadın ve erkeği hiçbir zaman eşit görmedim çünkü bırak cinsiyetleri eşit görmeyi ben iki bireyi bile birbirine eş görmem. Olay eşit haklara sahip olmaları ama iki tarafı da mağdur etmeden. Herhangi bir siyasetçinin bunu henüz sağlayabildiğini görmedim ama inşaallah onu da görebileceğimiz zamanlar gelir. Mağduriyetten bahsetmişken: Tecavüzcü ve katillere ayrı odalarda müebbet vermek hayatı elinden giden ya da yerle bir olan mazlumları mağdur etmek olur. Kısas olmalı: katiller öldürülmeli, tecavüzcüler ya gerçek hadım yapılmalı ya da...
----
Ayrıca anne-babalara(ÖZELLİKLE BABALARA) tavsiyem sadece kızlarınıza değil oğullarınıza da namusu öğretin ama kendi namusunu; erkeklerin de namus diye bir sıfata layık olmayı öğrenmeleri gerek.

#özgecanaslan
#mağdurunyanındayız #kimsemağdurolmasın #insanlıkutancı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba okur :) Yorumun için teşekkürler ^.^
NOT: Lütfen yorumunuza blog adresinizi ayrıca yazmayınız. Zaten isminize tıklayarak bloğunuza ulaşabilir herkes. Blog adresi(url) yazan yorumlar yayımlanmayacaktır.
Sataşmak amacıyla yazılan ve bunu yapmış olmasının üstüne birde anonim olan yorumlar,
Spam yorumlar yayımlanmayacaktır.
Anonim yorumlar rahatsız etme amacı gütmediği sürece yayınlanır ^^