Yazılarımı okuduktan sonra yorum yapmayacak olsan bile yazımın hemen altındaki "okundu" butonunu işaretle olur mu :)

3 Ağustos 2012 Cuma

Zennnnnnnnnnn'in Ramazan Ayından 1 Gün :)

eğlenceli günler geçiriyorum denemez hep monoton hep monoton. sıkılmıyor muyum? tabiki sıkılıyorum. işte size zennnnnnnnnnn'in ramazan ayından 1 günü ;)
sahur vakti iftardan kalanlar veya kahvaltı v.s. yedikten sonra neden bilmiyorum aşırı su içiyorum. hani biliyorum 10 dakka sonra o suyun vücudumda kalmayacağını :D ardından ablam, babam ya da annem yoksa bilgisayarı ele geçiriyorum. kardeşlerimden birisi varsa bilgisayarda, havada uçuşan tehditler yahut tekme tokatlarla atılıyorlar bilgisayar başından ^^ zaten sahura kadar uyumamış olan ben canım sıkılıncaya ya da bazen çizdiğim resim bitinceye kadar kalkmıyorum bilgisayarın başından :D işte kalkma vakti gelince benim bir küçüğüm olan kardeşimi uyandırıp bilgisayarı ona devrediyorum (birazdan yapıcağım gibi :) ) son zamanlarda sabahları uyumaya çalışmak iyice sıkıntı olmaya başlayınca, gözüme bone bağlayıp uyur oldum. yakında annemle beraber kendime göz bandı dikmeyi düşünüyorum :)

işte bu zennnnnnnnnnnn saat ikindi 4-5-6 ya kadar uyur ki genelde 4 tür :D uyandığında susuzluktan kıvrana kıvrana etrafta dolaşır. annesi yardım istiyorsa ona yardım eder. işten kaçabilirse ve ablası oturma odasında televizyon izlemeye izin verirse(o saatler ablamın bilgisayar süresi ve sürenin sahibi gürültü istemiyorsa televizyon açtırmaz ya da odayakimseyi almaz(bilgisayar, televizyon odasında)) koltuğa atar kendini ve sinema kanallarını dolaşır uyuyabilirse uyur yoksa iftara kadar iğrenç susuz saatler geçirir....

iftar vakti! misafir yoksa, oturmaya biryere gidilmeyecekse bilgisyar iş başı yapılır(benim sürem akşam). tabi annem ben oturduğum sırada iş yapmaya mutfağa geri çağırır beni....... ardından yine bilgisayar...

ve böyle bir kısır döngü devam eder de eder taki ramazan bitene kadar. tabi hergün böyle değil. davetler v.s. oluyor ama genelde durum bu....

sabahın köründe çizdiğim(aynı günlerde değil) 2 resmi paylaşarak bitiriyorum bu yazımı :)

(orjinal boyut için üstüne tıklayın :) ) bakarak çizdiğim parçaları bir resimde birleştirdim :)

bakarak çizdim :) kardeşime (kerem'e)  fotokopisini çekip ağzına ateş çizip boyayıp verdim :) o da altta ^^
diğerleri yanda bu niye düz hiç bilmiyorum anlamadı gerçekten :(

herkese hayırlı Ramazanlar :)
(uff yaz boyu olmayan böceklerle sivri sinekler nerden geldi ya :( )

9 yorum:

  1. Zeynepcim her gunun boyle olsun demek geldi icimden, ne guzel sakin, sorunsuz.... Esimde cok guzel resim cizer, Japon karakterleri bende cok seviyorum favori karakterim hello kitty, Japonyay ilk gittigimde bayilmistim her esya ustunde vardi, hala seviyorum ama eskisi kadar istahli degil :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle aslında ama az daha zevkli hale getirebilsem çok mutlu olucam ama işte oruç oruç odadan odaya gitmek bile istemezken zor sanki :D her adım su kaybı gibi hissettiriyor bana :D
      ne güzel :) resim çizmek harika ir stres atma yöntemi canım sıkıldıkça karalıyorum birşeyler :) çok güzel oluyor japonların karakterleri :) bende severim hellokitty i tabi sevdiğim biraz fazla karakter var benim çizgifilmler sağolsun :) japonyada çizgifilm karakterleri ya da karakterler için sadece özel mağazalar varmış. hiç hellokitty mağazasına gitmiş miydiniz?

      Sil
  2. Ahhh gitmezmiyim zaten adim basi boyle magzalarla doludur Japonya, birde anime hayralari var tabi bu bir hastalik gibi onlarda yasli teyzeler bile animeli canta tkullanir, bizde sadece cocuklar oda kiz cocuklari kulanir degilmi!! Ama yok Japonyada kiz, erkek, yasli, genc hic ayirt olmaz, stresli hayattan biraz olsun kurtulmak icin kendilerini hayal dunyasina atiyorlar benim gorusum tabi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende bayılırım animeye :) bulabilsem alırım burada ama burada genelde kalitesiz ürünler oluyor ve seçenekte çok olmuyor. birgün japonya gidersem kaldığım sürenin bir kısmını o tarz mağazaları gezerek ve belki birşeyler alarak geçiririm :D internette görünce resimlerini çok hoşuma gidiyorlar :)

      Sil
  3. 3 sene olmuş ama durum aynı mı ki :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil maalesef. Bu sene o zamanlardaki gibi sorumluluksuz değilim. Üniversite dertleri var ya hani T.T

      Sil
    2. Arada kendine nefes almak için boşluk bırak :) tabi benim kadar saldım çayıra mevlam kayıra da olma :D

      Sil
    3. 1 haftalık dinlemem bitti. Şimdi karar verme süreci. Bir şeyler netleşince rahatlayacağım inşaallah :)

      Sil

Merhaba okur :) Yorumun için teşekkürler ^.^
NOT: Lütfen yorumunuza blog adresinizi ayrıca yazmayınız. Zaten isminize tıklayarak bloğunuza ulaşabilir herkes. Blog adresi(url) yazan yorumlar yayımlanmayacaktır.
Sataşmak amacıyla yazılan ve bunu yapmış olmasının üstüne birde anonim olan yorumlar,
Spam yorumlar yayımlanmayacaktır.
Anonim yorumlar rahatsız etme amacı gütmediği sürece yayınlanır ^^