Yazılarımı okuduktan sonra yorum yapmayacak olsan bile yazımın hemen altındaki "okundu" butonunu işaretle olur mu :)

14 Haziran 2013 Cuma

Geri Döndüm ^^

Geri döndüm :) Uzun ve yorucu bir yılı daha arkamızda bıraktık, arada uğrayabildim buralara ama tam dönemedim işte :) Karnem fena değil inşaallah gelecek yıl daha iyi olucak, çalışıyorum yani olsun o kadar >.< Ama olaya bakın ki ben karne günü hasta oldum. Grip mi ne tam bilemedim ama çok rahatsızım :( Zaten bu yıl grip yakamı bırakmadı yahu.. Neyse işte iyileşebilirsem bloğumu sık sık güncellemeye çalışıcam :)

9 yorum:

  1. Geçmiş olsun :) benide sardı bir tembellik :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Bir süre tembelliğin keyfini çıkarmak gerek dimi :D

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Yorumunu henüz gördüm, teşekkür ederiiim >.< Yorum spam kutusuna atılmış Allah Allah.. Blogspot arada kafasına göre davranıyor kusura bakma ^^

      Sil
  3. hoşgeldiiinn :))

    YanıtlaSil
  4. hoş geldin zeynep ccaaan en son taaa okula gitmediğin günü okumuşum yirmi üç nisan mı şeysi o çok ihmal ettim ya soriii mayısta hiç yazmamışın bu arada sınavlar falan tebi hoşgeldin hoşgeldin benim de iki hafta sonra bitecek sınavlarım yaaa derdimi de yandım kaçtım ben zeynep kız bi dolu sevgileeer sen yaz gelicem ben bol bol timam mııı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş bulduuum >.< İnşaallah sınavların sorunsuz güzel geçer gider :) Timam :) Bende sana uğruycam bol bol inşaallah :)

      Sil

Merhaba okur :) Yorumun için teşekkürler ^.^
NOT: Lütfen yorumunuza blog adresinizi ayrıca yazmayınız. Zaten isminize tıklayarak bloğunuza ulaşabilir herkes. Blog adresi(url) yazan yorumlar yayımlanmayacaktır.
Sataşmak amacıyla yazılan ve bunu yapmış olmasının üstüne birde anonim olan yorumlar,
Spam yorumlar yayımlanmayacaktır.
Anonim yorumlar rahatsız etme amacı gütmediği sürece yayınlanır ^^