Yazılarımı okuduktan sonra yorum yapmayacak olsan bile yazımın hemen altındaki "okundu" butonunu işaretle olur mu :)

10 Ağustos 2015 Pazartesi

-SON-

Biliyorum geçen Paul'e elimde olmayan bir neden olmazsa bir 5 yıl daha yazarım demiştim. Şuan ki sebep bir nevi elimde olmayan bir sebep aslında. Sadece artık buraya yazmak istemiyorum çünkü yazarken "şu ne düşünecek?, bu alınır mı?, acaba falanca okur mu bu yazdığımı?" gibi düşünceler beni boğmaya başladı. Bloğumu o kadar çok kişi biliyor ki günlük hayatta tanıdığım. Yeni bir blog açarsam açıkçası günlük hayatta tanıdığım kimseye söylemeyi de düşünmüyorum, tekrar ediyorum "açarsam"... Çok değerli arkadaşlıklarım oldu burada ve emin olun kesinlikle unutmayacağım sizi.
Dile kolay geliyor bırakıyorum burayı demek ama 2,5 aydır o kadar çok düşündüm ki bu konu hakkında. Bu sebeple lütfen suçlamayın beni, çünkü görüldüğü kadar kolay olmadı bu kararı vermek.
Bir varmış, bir yokmuş. Uzak diyarlarda yaşayan kırmızı bir başlığı olan küçük bir kız yaşarmış. Hasta büyükannesine ziyarete gidecekken yolda bir kurta rastlamış. Kurt sormuş "Naber Kırmızı?", küçük kız cevaplamış:

"Öyle İşte "

21 yorum:

  1. Ben de aynı duyguları yaşıyor ve bloguma çoğu zaman yazmak istediğim şeyleri yazamıyorum. Çünkü hayatımdaki birçok kişi blogumdan haberdar, yazarsam hepsine birden ulaşmış olacak durum. Aslında onları gücendirecek herhangi bir yazma isteği yok içimde fakat sadece kendimle ilgili bir konuyu yahut ruh halimi dillendireceğimde biliyorum ki hepsi merak edecek, endişelenecek vs vs... Gerek yok. Bir ara ben de kimsenin bilmediği kendim yazıp okuyacağım bir blog açsam mı diye düşünmedim değil. Belki ileride yapabilirim, belli olmaz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gücendirecek bir yazı olması da gerekmiyor ki. Arada çok doldum mu kendi kendime hayıflanasım geldiğinde bile hatta hayıflandığım kişi bu bloğu bilmediği halde yakın bir arkadaşım üstüne alındı ve bir ton açıklama yapmam gerekti. Sonuçta burası serbest bir blog ve gümlüğümsü yazılar yazdığımda oluyor ama son zamanlarda yazarken tekrar tekrar düzeltmem gerekebiliyor; sırf açıklama yapma durumundan kurtulabilmek için. Ben muhtemelen açarım yakında yeni bir blog çünkü bu blog dan önceye dayanan bir blogger geçmişim var(10 yılın sonunda yazmak benim için nefes almak gibi bir şey olmuş durumda) ama yüzyüze tanıştığım kimsenin bilmeyeceği bir blog olacak olursa orası kesin.

      Sil
  2. Blogunuzu ben yeni keşfetmiştim.Bırakmanıza üzüldüm. - Nil -

    YanıtlaSil
  3. Ayni sebepten oturu cok emek verdigim iki blogumu kapattim. Yeni blogumu ise reel hayatta kimseyle paylasmadim. O nedenle gayet iyi anliyorum seni. Yeni bir blog acarsan muhakkak haberdar olmak isterim. Ve sana bir sey soyleyeyim mi bu surec hic de uzun surmeyecek :) Her sey gonlunce olsun. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anlayışınız için teşekkürler :)
      Açarsam size de haber veririm, tamam :)
      Sevgiler :)

      Sil
  4. Günlük hayattan kişiler bilince malesef böyle oluyor.En yakının bilse bile rahat olamazsın.En iyisi tanıdık hiç kimsenin bilmemesi.Bence yeni blog açmayı düşün.Çünkü bu kadar zaman kullandıktan sonra boşluk hissedebilirsin.Özellikle üniversiteye başlayacakken bırakmak olmaz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, en yakın bilince bile.
      Hiç belli olmaz sağım solum benim :D

      Sil
  5. efenim yeni bloğunuzda bizleride unutmazsanız sizi takip edebiliriz..çok sevgiler:):):)

    YanıtlaSil
  6. gitmeyeydin iyiydi ama nasıl rahat edeceksen ... lütfen arada bi selam çak haber ver olur mu ?? :)

    YanıtlaSil
  7. ay baksana kapat bunu yeni aç ama kimseye söleme ama gitmeeee noluuuur. ay sen en sevdiklerimdensin. en iyilerden şirinlerden. kapatıp azcık bi süre yok olsan bile, yenisini açıncaya dek, hani twitır instagram filan kaybolma nolur ama benim için. bu blogun da açık dursun ama yazmasan da yaaa. ben arada girerim okurum kiiiii yaaaa lütfen amaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam Deep yaa, korkma o kadar. Ben yazmazsam olmaz ki biliyorsun beni :) Sağol Deep >.<
      Açık dursun bloğum ama reklam şeysileri dolunca uyuz kaparım ben :/ Neyse bakacağız.

      Sil
  8. Niye yorum yapamıyorum yaaaa!
    Sadece bana açsaydın yorum kısmını bari kız, benim dilim şişer :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir şey olmaz yaa :D

      Sil
    2. Ya şişti bileee! :)
      Ben bu blogu açtığım günlerde bilmiyorum tabi işlerin nasıl döndüğünü. Anneme babama dedim ki bakın bu benim blog linkim. Girin arada bir tıklanma sayım artsın. Babam ne kadar akrabası varsa dağıtmış linkimi. ya naptın ya sen dedim. Şimdi ne paylaşsam kısıtlı gibi hissediyorum kendimi. Biri bizi gözetliyo duygusu... :D
      Yeni blog açarsan kahve yanı'nı bul tamam mı??

      Sil
    3. Tam olarak biri bizi gözetliyor gibi :D
      Baban çok yanlış bir şey yapmış ama yaa :D
      Tabiki :))

      Sil
  9. Çok üzüldüm ya içime öküz oturdu resmen mail aynıysa mail atacağım en yakında ay bi ağlayasım geldi anlatamam :( :(

    YanıtlaSil
  10. ay böyle dursun taam da arada gireyim şirinliklerini okuyum. bi de instagramda benim kitap fotonu notunu da unutmadım kiiii :)

    YanıtlaSil

Merhaba okur :) Yorumun için teşekkürler ^.^
NOT: Lütfen yorumunuza blog adresinizi ayrıca yazmayınız. Zaten isminize tıklayarak bloğunuza ulaşabilir herkes. Blog adresi(url) yazan yorumlar yayımlanmayacaktır.
Sataşmak amacıyla yazılan ve bunu yapmış olmasının üstüne birde anonim olan yorumlar,
Spam yorumlar yayımlanmayacaktır.
Anonim yorumlar rahatsız etme amacı gütmediği sürece yayınlanır ^^