Yazılarımı okuduktan sonra yorum yapmayacak olsan bile yazımın hemen altındaki "okundu" butonunu işaretle olur mu :)

12 Temmuz 2011 Salı

Tatill :)

haziranın 29 unda tatile gittik :) aslında normalde yazlığımıza tatile gitmeyi sevmiyorum, çünkü yazlığımız akdenizde. yani çok sıcak, nemli, sivri sinekler ve bide ÇİYAN :/ belki sırf orayı pek sevmediğim için diye düşünüyorsunuzdur ama inanınki alakası yok. yazlığımız bir köyün içinde denize sıfır çok güzel sessiz sakin. aslında tatile gitmiyecektim ama gittim çünkü kuzenim geldi ^^ yolculuğu sabaha karşı yaptık ve ben hiç uyuyamadım yazlığa gelir gelmez uyumuştum :D o gün denize gitmedik. ve belki saçma diyebilirsiniz ama 5 günlük tatil boyunca sadece 1 gün denize girdim o da tisanda :) aslında saçma değil çünkü denize girmenin öyle çok aşırı bir eğlencesi yok. bana göre denizin eğlencesi içinde yani kabuklarında, taşlarında, balıklarında :) denize girdiğim zaman kesinlikle deniz gözlüğümü takıp suyu incelerim :) tatilimin iyi yanlarından birisi uyduda arirang'ı ve nhk world'u buldum.(arirang evrensel kore kanalı yani ingilizce yayın yapıyor ama kore hakkında :) nhk world'ü ise hala tam olarak çözemedim ama dünya hakkında bi belgesel kanalı. o da ingilizce. japonya ve italya çok ilgimi çekmişti o kanalda ^^) bi iki gün o kanalları izledim ama genelde cartoon netwrok'u izliyordum. şimdi dersiniz tatilini tv başında mı geçirdim tabiki hayır. bu dediklerimi ya gece izliyordum yada yazlıkta olduğumuzda ve tv yi boş bulabilirsem :) yaa nese konudan çok koptum :D tatilimde bol bol kitap okudum :) CİNAYET ROMANIII~~~ :D çok eğlenceli. normalde korku filmi izleyemeyen biri olmama rağmen cinayet, polisiye, macera, gerilim kitapları tam bana göre ^^, uyudum :D, müzik dinledim, manzaralara(özelliklede gelirkenki gün doğumuna) bol bol bakıp şükrettim(keşke özel makinem olsaydıda resimleseydim. ablam hep makineyi kullandırtmıyor..), kuzenimle iş yaptım :D, sinirlendim(çünkü kardeşlerimle tatil hep zevkli olmuyor..), kuzenimi kuma gömdük :D ve resimler çektim(çok fazla olmasada) :) . resimlerle yazımı bitiryorum :)

Tisan'ın çevre yolundan görüntüsü :)
 ablamın elindeki gariban yengeçler. biri ablam tuttuğu için bacağını bıraktı. tabi biz bu garibanlara işkence etmedik. resimlerini çekip denize bıraktık ^^
 Tisan'ın sağ tarafındaki bölüm :)
 Cennet ve Cehennem'de gördüğümüz ve korka korka 2 m uzağından resim çekindiğimiz deve :D
 sahilde okuduğum cinayet romanı :D , deniz kabuklarım, gözlüğüm ve terliklerimle :)
 iki resmide beğendiğim için ikisinide ekledim :)
 hani demiştim ya 1 gün haricinde denize girmedim diye, o zamanlarda bol bol resim çekmiştim özelliklede kabuklarımı :) ama resimdeki kabukların çoğu Tisan'dan :)
 saçma geliyordur herhalde bu kadar az kabuk toplamam.. aslında baya toplamıştım ama içinde canlılar vardı :/ babamda günah olacağını söyleyip denize geri atmamı söyleyince azıcık kaldı :(
 bu da benim düzenlediğim resim :) kuzenlerim, ablam ve ben :D şirin olmuş ama değil mi :)

Sevgiler.. :)

3 yorum:

  1. Ayyy En sondaki resim ne kadar şeker,yerim ben o Gözleri :)

    YanıtlaSil
  2. yeni okuyorum bunu kitaplı resimlere bayıldıım deniz kabuklarına da öyle :DD
    nhk da japon şeysi bence ben öyle sanıyorum şu ana kadar:DDD

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saol :) Nhk World, ingilizce yayın yapan Japon kanalı evet :) Ben o zaman bilmiyordum :D arada evde de izliyorum o kanalı :)

      Sil

Merhaba okur :) Yorumun için teşekkürler ^.^
NOT: Lütfen yorumunuza blog adresinizi ayrıca yazmayınız. Zaten isminize tıklayarak bloğunuza ulaşabilir herkes. Blog adresi(url) yazan yorumlar yayımlanmayacaktır.
Sataşmak amacıyla yazılan ve bunu yapmış olmasının üstüne birde anonim olan yorumlar,
Spam yorumlar yayımlanmayacaktır.
Anonim yorumlar rahatsız etme amacı gütmediği sürece yayınlanır ^^