Yazılarımı okuduktan sonra yorum yapmayacak olsan bile yazımın hemen altındaki "okundu" butonunu işaretle olur mu :)

9 Kasım 2012 Cuma

Zennn Ne Hallerde O.O


o kadar çok olay yaşadım ki şu ara. şu son 1 aydır yaşıyor muydum yaşamıyor muydum anlamadım. konuyu toparlamaya çalışayım..

- İmamhatip te başkanlık seçimlerine katılmıştım..

sonucu hemen söylemem gerekirse kazanamadım. kazanma şansım çok yüksek olmasına rağmen. bir sürü ayarlama, plan, konuşma, anket felan da yapmıştım ama tüm okul önünde bütün adaylar konuşunca olay bozuldu. diğer kızları rakibim olarak görmüyordum açıkçası. benim rakip gördüğüm 2 erkek öğrenci. okulda 2400 öğrenci var ve toplasalar 800 ü felan erkek öğrencidir. devamı kız. adaylardaki erkeklerinde hitabet dersi aldığını düşünürsek ohhooooo~~ ikiside iyi konuştu. bir tanesi full geyik yaptı o ayrı mesele. neyse pekte sıkıntı da etmedim kazanamadığımı. tecrübem oldu: hayatta başaramadığın zamanlarda olur. tabi biraz moralim bozulmuştu ama şuan inan ki umurumda felan değil.

aslında bu başkanlık seçimlerine katılmak istememin nedenide, okula bağlanabilmekti, aktif olabilmek, daha yaşanır bir okul düzenleyebilmekti. olmadı ama. ben başka bir okula nakil olmayı düşünüyorumdum ama babamı ikna edemiyordum. bende bari okula bağlanıyım diyordum işte, neyse..

- Okul değiştirdim.

tıp düşünüyordum vazgeçtim demiştim ya  hani. ben doktorluk dışında başka bir meseleği istemiyorum sanırım yaa.. en çok istediğim ve ilgi duyduğum meslek bu yani :) bu meslek içinde iyi bir eğitim ve çalışma gerek. imamhaipte de bu pek mümkün görünmüyor. mesleki eğitime önem veren bir okul(ilahiyat için yani) diğer derslere pek önem vermiyor. okul çabalıyormuş gibi görünüyor ama bir söz okumuştum:

"Telaşla oraya buraya koşarak işlerinin çok olduğunu gösteren adam, çalışan adam sayılmayacağı gibi tembelliğini gizleyen bir sahtekardır."         Seneca

işte bu sözde olan, benim okuduğum imamhatipte oluyordu. hocalar bizim okuldan tıp öğrencisi çıkar vesaire diye konuşuyorlar ve güya çabalıyorlardı. çalışan çalışana en başarılı uluslararası ilişkiler kazandı. dersler yetmiyordu orada işte. müdüriyet beş para etmezdi v.s. sonuç olarak okulumu değiştirdim. özel okula nakil oldum. şimdilik yeni okulumdan memnunum :) dersler, hocalar, hele okulun mimarisi(pek lüzumlu olmasada) harikaaa :) yalnız bir sıkıntı var bu okul hakkında, o da öğrencileri.. ben şuana kadar gittiğim hiçbir okulun öğrencilerini tamamen beğenmedim doğrusu. neyse ona da katlanıcam. 

imamhatipte bıraktığım arkadaşlarımın bazısını özellikle Rukiye'yi, AyşeNur'u, Kader'i, Nur'u, Esma'yı, Zeynep'i, Mecide'yi, Hasibe'yi ve daha nicesini özledim doğrusu. zaten nakil olduğum gün beni telefonla arayan çok oldu... sevdiğimde, sevenimde pek çokmuş :D duygularımı dinleyerek orada kalsam pişman olurdum çünkü; arkadaşlar için bir okula dayanamazdım ama bir okul için arkadaşlara dayanabilirim. yeni okulumda da sevebileceğim arkadaşlarım var ama :)

neyse yakın zamanda çektiğim birkaç resmi ekleyip yazımı bitireyim bari ^^



(eski okulumun bahçesindeki kedinin çektiğim resimleri :) )

 (geçen gittiğimiz nişanda parka çıkmıştık. yağmur birikintisi gökyüzünü yansıtıyordu. pek güzel çıkmasada resimde, aslında harika bir görüntüydü. )



 (yukarıdaki iki resmide okul için dışarı çıktığmda sitenin bahçesinde çektim. yağmurlu havada harika görünüyorlardı. :) )

haaa bu arada yazmadım galiba bloğuma, telefonumun kamerası 2,5 yıldır bozuktu 2-3 ay önce kendim tamir ettim  ahahah :D valla :D kameranın önü azcık kirlenmiş, birazdan temizliycem :)

NOT: resimlere isim yazmıyorum, sormadan alıntı yapmayın, alıntı yapıcağınızda da kaynak belirtin lütfen!

6 yorum:

  1. merhaba.... allah herşeyi gönlünüze göre versin zaman zaman karar vermek zor oluyor ama kararsız olmak daha kötüdür ayrıca resimler hoşmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba :) kararsız kalmak kötü gerçekten :( ayrıca teşekkür ederim, amatör kameramanlık :P :D

      Sil

Merhaba okur :) Yorumun için teşekkürler ^.^
NOT: Lütfen yorumunuza blog adresinizi ayrıca yazmayınız. Zaten isminize tıklayarak bloğunuza ulaşabilir herkes. Blog adresi(url) yazan yorumlar yayımlanmayacaktır.
Sataşmak amacıyla yazılan ve bunu yapmış olmasının üstüne birde anonim olan yorumlar,
Spam yorumlar yayımlanmayacaktır.
Anonim yorumlar rahatsız etme amacı gütmediği sürece yayınlanır ^^