Yazılarımı okuduktan sonra yorum yapmayacak olsan bile yazımın hemen altındaki "okundu" butonunu işaretle olur mu :)

13 Nisan 2013 Cumartesi

Avea Meselesi

Bu olay olalı 1-2 ay oldu sanırım. Ama o sıralar pek yazı yazamıyordum. Şimdi yazayım bari ^^


Biz ailecek şirket hattı kullanıyoruz. Topluca vodafone dan avea ya geçmiştik. Bundan dolayı bize hediye 2000 TL lik teknosa çeki hediye ediceklerini söylemişlerdi. Söz verilen tarih geldi. 1 hafta sonra dediler, sonra 1 hafta sonraki tarih geldi başka bir tarih söylediler ve yine birkaç kez tekrar etti bu olay.. E sonucunda biz de sinir olduk. Telefon alma planlarımız vardı ablamla. Madem çek vercekler bizde çekle alırız diye düşünmüştük. Ama nooldu, çek gelmedi... Babam birkaç kez telden konuştu adamla en son adam çeki göndereceklerini ama 1 mi 2 yıllık mı ne anlaşma yapmamızı söyledi. Babam da uyuz oldu tabi. Başında böyle bir şart sunmamışlardı sonradan da şart sunuyorlar diye.

Sonuç ne mi oldu: topluca vodafone a geri döndük :D Gülmeme bakmayın hani çokda uyuz oldum bu hale. Avea hakkında kafamda oldukça kötü düşünceler oluştu ayrıca, burdan da avea ya duyrulur..

1 yorum:

  1. Avea benimde ısınamadım bi operatör. Benim için Turkcell candır can :D

    YanıtlaSil

Merhaba okur :) Yorumun için teşekkürler ^.^
NOT: Lütfen yorumunuza blog adresinizi ayrıca yazmayınız. Zaten isminize tıklayarak bloğunuza ulaşabilir herkes. Blog adresi(url) yazan yorumlar yayımlanmayacaktır.
Sataşmak amacıyla yazılan ve bunu yapmış olmasının üstüne birde anonim olan yorumlar,
Spam yorumlar yayımlanmayacaktır.
Anonim yorumlar rahatsız etme amacı gütmediği sürece yayınlanır ^^