Yazılarımı okuduktan sonra yorum yapmayacak olsan bile yazımın hemen altındaki "okundu" butonunu işaretle olur mu :)

13 Eylül 2013 Cuma

Suudi Arabistan...

 Dün haberlerde Umre'ye Hac'a giden insanları gösteriyorlardı. Tamam, ne güzel gidiyorlar gidiyorlarda ortada ibadete gittikleri yer hakkında bir sorun var. Oranın adı Suudi Arabistan. Hani şu Mısır'da ki darbeye destek veren, büyük meblalar yatıran ülke... Her Müslümanın dilinde "Kalbimiz Mısır'da" "Sisi'ye lanet olsun!" nidaları yükselirken, fiilleri neden bu kadar ters düşüyor sözlerine. Yabancı markaları protesto ederlerken şuan için neden Suudi Arabistan'ı da protesto etmiyorlar? Tamam Hac farz ibadet ama, sen farzını gerçekleştirmek için, sorumluluktan kurtulmak için o denli büyük meblalar ödüyorsun ve bu ödediğin para Müslüman kardeşlerinin tenine kurşun olarak gidiyorsa bu işin farzı nerde, sevabı nerde? Bilemiyorum, Müslümanların bu yaptıkları ne kadar doğru, ne kadar insaflıca...

3 yorum:

  1. ah ne doğru söledin bak inan işte gör işte herşey yalan ki bu dünyada. herşey çıkar için para için.

    bi de para için silah için insanları birbirine düşman ederler bi de bu var.

    iman da çıkar için. hiç kimseye inanmamalı.

    ben de dün akşam "öldürmeyeceksin" diye bi yazmıştım. benzemiş. ama hadi okusana yazımııı.

    :)

    YanıtlaSil
  2. kimin ne için hangi şartlarda gittiğini bilemezsin ki o en lüks tarifelerle gidip hiltonda kıyafet alışverişi yapıp arada bi kabeye uğrayan tayfayı diyorsan tamam ama bide yıllarca oralrın hayalini kuran kabede yatıp kalkan insanlar var onların bir duası yeter bu kafirlere.

    YanıtlaSil

Merhaba okur :) Yorumun için teşekkürler ^.^
NOT: Lütfen yorumunuza blog adresinizi ayrıca yazmayınız. Zaten isminize tıklayarak bloğunuza ulaşabilir herkes. Blog adresi(url) yazan yorumlar yayımlanmayacaktır.
Sataşmak amacıyla yazılan ve bunu yapmış olmasının üstüne birde anonim olan yorumlar,
Spam yorumlar yayımlanmayacaktır.
Anonim yorumlar rahatsız etme amacı gütmediği sürece yayınlanır ^^