Yazılarımı okuduktan sonra yorum yapmayacak olsan bile yazımın hemen altındaki "okundu" butonunu işaretle olur mu :)

2 Eylül 2014 Salı

Fındık İşi(The Nut Job) - İzlendi

Anlık mod değişimlerinde rekor kıracağım neredeyse :D Önceki yazımı çok kaleye almayabilirsiniz isterseniz :D
Başlıktaki animasyona BA-YIL-DIM!!! Harikaydı :) Bilmiyorum herkes beğenir mi ama ben çok beğendim :) Ben altyazılısını bulabildim sadece ama dublajlısını bulunca minik kardeşimle beraber tekrar izleyeceğim :) Sizde alın veletleri etrafınıza ya da nasıl isterseniz izleyin bu animasyonu :) En çok beğendiğim karakter animasyondaki bir sıçan oldu :) Filmde beğendiğim diğer bir ayrıntı ise bitişindeki klip :)
Bu yaratığı gördüğümde verdiğim tepki "ÇOK TATLIIIIAAAĞĞĞĞĞ" oldu :D

Bu da bahsettiğim bitiş klibi :) Merak eden olursa diye söylüyorum animasyonun ekibinde Korelilerde var :) Çizimleri de çok hoşuma gitti; kendine özgü :)

Böyleydi işte. Bir animasyon izleyipte modu değişebiliyormuş bir insanın :D Şimdi annemle film izleyeceğiz :) 

Öyle işte ^^

6 yorum:

  1. izlicem filmi. aklımda :)

    bi de bak, yazmak için kasma ya. rahat ol. sen iyi yazıyorsun. kendini iyi anlatıyorsun. ve bak inan bana en sevdiğim arkadaşlarımdansın. yazdığın her şeyi seviyom ben. içinden geldiği gibi yaz. yazcak şeyin çok ki senin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilgisayarın başına blog okuyup, yazı yazıp, yorumları onaylayacağım diye oturdum ve bir sürü şey yaptım bunlar haricinde :D Şuan blog okudum ve yorumları yayınlayıp cevaplıyorum, bak şimdi geriye yazı yazmak kaldı halen yazmadım görüyor musun :D Aklımda birikti bir sürü şey yazmazsam hemen şimdi olduğu gibi karışıyorlar birbirine, derdim o :D

      Sil
    2. Ha ayrıca yayınlayayım hemen diye yazmayı unutmuşum sevildiğime ve yazdıklarımında sevildiğine sevindim :)) Çok içten bir bloggersın Deep, bazen sırf insanları mutlu etmek için varmışsın gibi geliyor(bu bir iltifat :D ) :)

      Sil
  2. rastgele dağınık yaz geldiği gibi. plan yapmaa yaa :) ama sen de içtensin. gerçekten çok seviyom yazdıklarını ki. bak bissürü blog okuyom doğru. ama herkesi birden nasıl sevcem di mi. bak bi garip şeyma da çook sevdiklerimden. o daa eski arkadaşım. sen daa yeni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazacağım artık bir şekilde :D
      Peki, tamam(*şımardı*) :)))

      Sil

Merhaba okur :) Yorumun için teşekkürler ^.^
NOT: Lütfen yorumunuza blog adresinizi ayrıca yazmayınız. Zaten isminize tıklayarak bloğunuza ulaşabilir herkes. Blog adresi(url) yazan yorumlar yayımlanmayacaktır.
Sataşmak amacıyla yazılan ve bunu yapmış olmasının üstüne birde anonim olan yorumlar,
Spam yorumlar yayımlanmayacaktır.
Anonim yorumlar rahatsız etme amacı gütmediği sürece yayınlanır ^^