Yazılarımı okuduktan sonra yorum yapmayacak olsan bile yazımın hemen altındaki "okundu" butonunu işaretle olur mu :)

13 Eylül 2012 Perşembe

Yaz Tatili Bitiyor, Okullar Açılıyor..

bloğuma pek sık yazı yazamıyorum, yorum yapanlarımda pek azaldı, tatilde yapamadım, birazda boş geçti bu yaz.. şimdi ben ağlamayayımda kimler ağlasın.. yani. ama. şey... BÖHÜEEĞĞĞĞ

evet verimsiz boş bir yazdı dediğim gibi ama en azından buraya yazmama gerek olmayan bir iki değişiklik yaptım kendime. 

bugün teyzemgil, kuzenimgil ve isveç'te yaşayan kuzenimgil geldiler, çok güzeldi. kuzenlerimin çocuklarıyla bol bol oyun oynadım ve anladımki erkek çocklarından daha iyi anlıyorum. yani bunu ailede en çok erkek çocuk olmasıylada bağlantılayabiliriz. bu fikir aklıma nerden geldi dersenizde, ben çocukları salıncakta sallarken eğlenceli olsun diye onlara hayal kurdururum. derim işte seni güneşe fırlatıyorum ya da gezegen isimleri uydururum. derim eşyalarına kap, gidiyorsun, koca kafalı güneşe selam söyle felan falan v.s. :D işte bu sırada en çok eğlenenler kuzenimin 9 yaşındaki oğlu ve e tabiki benim üçlümden Kerem ve Mücahit oldu(Yasin yoktu yanımızda). herneyse kuzenlerimin küçük kızları var her ikiside 3 yaşında, onlara da dedim işte sizi pembe prensesin, pembe şatosuna yolluyorum, prensesin pembe atları var v.s. sonra dedim pembe ayakkabılarınızı kapın uçuyorsunuuuuuuzzzz diye derken, velet diyor benim ayakkabılarım ayağımda, diğeride benim pembe ayakkabım yok diyor :D kız çocukları fazla somut düşünüyor. oysa ben diğer veletlere bu canlandırma işini yaparken diyorum işte ışın kılıçlarınızı kapın 7 başlı ejderhayla savaşacaksınız, nasıl coşuyorlar bir görseniz :) "TAMAM! KAPTIM! BEN GELİYORUM 7 BAŞLI EJDERHAAA!!! HİYAAA!!!" :D salıncakta sallanırken çocuk savaş yapıyor :D belkide ben kız çocuklarını idare etmeyi pek bilmiyorum.. sizce?

komşumuzun kızları beni çok seviyorlar ama :) hele en küçükleri bugün eve giderken ben, bağırıyor "anne~~ söyle gitmesin~~" çek şeker yahu :)

okulları açılıyor son günlerimi değerlendirmeye çalışıyorum ve tedirginim biraz yaa~~ endişelerde endişeler.. 

okulun ilk günü hakkında yazı yazmayı düşünüyorum, o gün gelsin de..

12 yorum:

  1. amaaan ne hoş yaaa çok eğlencelidir ki salıncakta kuzen sallamak:))
    erkekler de çok şirin kızlar da minik şeyler çok tatlılar kızlar bi süreden sonra somutlaşıyo galiba haklısın erkekler uçuk kaçık çok haşır neşir olmadığım için çok konuşmayım de mi:))
    ağlama zeynep im ben hep geliyordum ki sana bi kaç gündür gelemedim sen aktifleşmişsin:))
    okul deme bana yaa bu yıl hazırlktan sonra üni. de ilk yılım sınıf seksen kişilikmiymiş neymiş çok tırsıyoruum:)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim x)
      erkekler çocukları daha benim kafadan, daha tatlılar yaa :D
      ovvv 80 kişi mi O.O bizim sınıf 30 kişi gibiydi fazla geliyordu, 80 ne yaa :O

      Sil
  2. Kuzucum, ben yanindayim fisat buldukca geziniyorum sitende.... Annenin sitesinide coook begendim, bende yeni dikisdikiyorumya cok ilgimi cekti birde tek ben cocuk pantolonu yamiyorum yada tair ediyorum saniryordum, annenin blogunu gezince fikirde edindim, kiz yigenim icin balon etek dikecegim bakalim :)) vee cocuklarla oynadigin oyuna bayildim, bende evlerin sadece turuncu catisi olur diyen insanlardan degilim, cocuklara hep yesil yada mavi catili evler anlatirim, onlarda dalarlar masalin icine, kizim olmadigindanmi bilmiyorum, cocuklarima ne anlatsam masalin birer kahramani gibi dinlerler masalimi :)) baya uzun oldu optum yanaklarindan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :)
      annemle sen çok anlaşabilirsin aslında Sevgi teyze :) zevkleriniz bile çok benziyor :)
      bende anlamıyorum yeni nesil kız çocuklarında mı bir farklılık var acaba, ya da ben küçükken erkek çocuğu gibi miydim ki :D ben küçükken çok uçuk kaçık birşeydim erkek kardeşlerimle beraber savaş oyunları oynardım zaten yerimde de durmazdım her yanım dikişti ehehe :D ben gariptim sanırım :D

      Sil
  3. Yorumlayanın bol olsun demeye geldim. sarı yapraklarını görünce bakmadan edemedim. Benim bloğumun ilk fon fotosuydu bu yapraklar..sonra birkaç kez değiştirdim ama hep hayatın sonbahar halleriyle.. Canımsın benim baharımada beklerim..son baharıma..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim >.< hemen ziyarete geliyorum bloğunuzu :)

      Sil
  4. Zeynebimmmmmm ~~~~
    Ya ne olur ya gmaile bak yada telefon numaranı verrr :( Sensiz biz zombiyizzz :(((( Ne Olurrrrrr :((


    -katherina

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tatlım benim, gmailim ben her pc ye oturduğumda açık zaten. okullar açıldığı için nete eskisi kadar rahat girememem ama :(

      Sil
  5. yine ama çok şeker anlatmışsın.
    ne tatlı.
    güneşe fırlatmak ha çokoş.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim >.<
      öyle kafamdan uydurduğum bir oyun işte ^^

      Sil
  6. ahaaa taaa 2012 benle zeynep :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cidden yaa :D Eski dost yolundayız ki biz Şeymaaa :D

      Sil

Merhaba okur :) Yorumun için teşekkürler ^.^
NOT: Lütfen yorumunuza blog adresinizi ayrıca yazmayınız. Zaten isminize tıklayarak bloğunuza ulaşabilir herkes. Blog adresi(url) yazan yorumlar yayımlanmayacaktır.
Sataşmak amacıyla yazılan ve bunu yapmış olmasının üstüne birde anonim olan yorumlar,
Spam yorumlar yayımlanmayacaktır.
Anonim yorumlar rahatsız etme amacı gütmediği sürece yayınlanır ^^