Yazılarımı okuduktan sonra yorum yapmayacak olsan bile yazımın hemen altındaki "okundu" butonunu işaretle olur mu :)

17 Eylül 2012 Pazartesi

Zennnnnn Okula Gitti!! Yay!!! :D

evet aynen başlıktaki gibi Zennnnnnnnn okula gitti! yay!

kısaca anlatamaya çalışayım bugünümü -ki kısa anlatabileceğime pek emin değilim :D -
sabahın erken saatleri kendi kendime uyanma huyum pek olmamasına rağmen kendim uyandım :) giyindim, kahvaltı yaptım v.s. okula gittim işteee :) arkadaşım her zamanki gibi geç gelicek tabi ben o sırada hem heyecan hem sinir küpü :D neysem efenim, kuzenim dedi ki "sınıf listeleri sınıfların önünde, tek tek sınıfları gezip bulucaksın" benim Fırat modd on: "Allam yareppim! olur mu öyle şey, onca sınıf mı gezicem ben şimdi yaaağğğ~~" işte ablamgil bana tüyo veriyorlar, önce şurayı gez şurayı gez çabuk bulursun sınıfı :D sağolsunlar >.<  neyse işte benim, arada Diyarbakırlı diye çağırdığım adaşım geldi(kız Diyarbakırlı). çok özlemişim kızı yafff :) işte efendim çömez kuzenle dalga geçmeler, habire geçen yılki arkadaşlarla görüşüp selam vermeler(sosyalmişim de haberim yokmuş olaya bak :D) sonunda benim arkadaş(Rukiye) gelebildi :) önce bir özlem giderdik, yazın bize gelmişti ama yine de özledim veledi yav :) sonra birinden bir ses işittim "listeler bahçeye asılmış" Rukiye'nin kolunu tuttum koştur koştur listelerin oraya. aynı sınıfta olmak için geçen yıl çok çabalamış ama başaramamıştık.
veeeee listede ne görsem beğenirsiniz AYNI SINIFTAYIIIIIIIİİİAAZZZZ!!!! "Rukiyeeee!!! AYNI SINIFTAYIIIZZ!!" farketmeden atılan birkaç çığlık sonrası mutluluktan uçtuk yani :)
neyse biraz sıkıcı bir tören sonrası, Rukiye ile dokuzların ardına geçtik(ilk onlar giriyor içeri :D) binadan adım atar atmaz koştur koştur sınıfımızı aradık ve ilk gelen bizdik sınıfa. onun için bu sene istediğim sırayı yine kaptımm!!!! inşaallah geçen yılki gibi bir sıkıntı çıkarılıp yerim değiştirilmez. bana gıcık olan ve tabiki benim nefret ettiğim kız, arkadaşlarıyla plan kuruyordu sabah. diyordi ki çok zeki(!) yaratık "cam kenarındaki 1,2,3,4. sıralır bizim kızlar taam mı" :D e oradaki 3. sırayı ben kaptım, diğer sıralarıda başkaları :D  ilköğretimdeki gibi bir karaktere büründüm ama neyse. bunu demezsem olmaz :)
I WON! I WON! KIZIMMM!!! I WOOONNN :D
(I won = Ben kazandım)

böyle işte hocaların birçoğu sevdiğim kişiler ama hadi hayırlısı güzel bir sene bekliyordur beni inşaallah :) yazının altına okulunuzun ilk gününü anlatabilirsiniz ^^

çok uzun tutmadım dimi 

4 yorum:

  1. Yeni doneminiz hayirli olsun kuzucum, Allah zihin acikligi versin, Rukiye ismine esim bayilir, Japoncada soylenmesi cok kolay ve anlami cok guzel ifade ediliyor, senin adina bende mutlu oldum, coook selamlar tatliskom :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim Sevgi teyze :) benden de selamlar ^_^

      Sil
  2. hah hah haaaa çok tatlı anlatmışsııın.
    :)
    benim de merdiven yapmak da okul vardı dün.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim :) ayyy şımardım ben iyice :D
      daha demin okudum yazınızı n_n

      Sil

Merhaba okur :) Yorumun için teşekkürler ^.^
NOT: Lütfen yorumunuza blog adresinizi ayrıca yazmayınız. Zaten isminize tıklayarak bloğunuza ulaşabilir herkes. Blog adresi(url) yazan yorumlar yayımlanmayacaktır.
Sataşmak amacıyla yazılan ve bunu yapmış olmasının üstüne birde anonim olan yorumlar,
Spam yorumlar yayımlanmayacaktır.
Anonim yorumlar rahatsız etme amacı gütmediği sürece yayınlanır ^^