Yazılarımı okuduktan sonra yorum yapmayacak olsan bile yazımın hemen altındaki "okundu" butonunu işaretle olur mu :)

29 Ekim 2013 Salı

Hayallerinle Gel~~ (Mim)

Deeptone 'a mim i için teşekkürler :)
Deeptone'un bloğu için tık tık
Deeptone'un mim yazısı için tık tık
Hayallerimle geliyorum~~ MÜZİK MAESTRO!
Aslında hayaller konusu benim için çok garip bir konu. Çokta ahım şahım hayallerim yok bence. Zaten insanın yaşı büyüdükçe hayalleri basitleşiyor(Şimdi demeyin konuşana bak, yeni yetme felan. Küçümsemeyin yaşımı :D ). Küçüklüğümde kurduğum bazı hayallerimi halen hatırlarım, çok eğlencelilerdi ya~~ Hani değişik çizgi filmler görüyorum "Yürüyen Şato", "Ruhların Kaçışı" gibi, çok imreniyorum. Hanao Miyazaki kaç yaşına gelmiş, dedenin yazıp çizdiklerine bak ya. Şimdi hayal gücüm eskisi kadar iyi değil diye suç da atmak istemiyorum etrafa, oraya buraya saldırmak istemiyorum yoksa bende biliyorum bütün suçun televizyonda olduğunu :D Amaaan hayallerimi anlatayım bari.
Benim hayallerim hep gerçekçi oluyor efenim. Ne bileyim olamayacak olsada o konu hakkında hayal kurarım işte. Eğlencelidirde hani. Çok basit geliyor belki bazen ama bir telefonun hayalini kurmak bile gayet güzel bence :) İmkansız olan şeyleri bile gayet olabilir gibi hayal etmeyi nasıl başarıyorum inanın bilmiyorum(telefondan bahsetmiyorum :D). Yani şimdi örnek vereyim diyorum aklımada birşey gelmiyor ki :D Öyle işte ya. Bazen kendimi hayallerime bilerek inandırıyorum sonra da sadece hayal oluduğuna inandırıyorum ve NOşizofreni oluyor TA DAAA :D
Haa bide bu aralar hayal gücümü geliştirmek için arayışlardayım, daha çok resim çizip daha çok kitap okuyabilirim. Fotoğraf çekmekte işe yarıyabilir tebi. Bilemem artık deneyip görücem :) 
Hayal gücü insanın en büyük hazinesi bence, yoksa ne işe yarıcaz dimi :D Hayır bence hayal gücü olmayan insanlar robottan farksız. Ne bileyim insan sıkılırdı yoksa yaa... 

Saçmalamaya başlamadan bu mim i burda bitirmek gerek bence :D Uhmm aklıma mimliyecek çok kişi gelmiyor ama en iyisi yeni keşfettiğim iki blogger ı mimlemek :)
Sıla Duran(bloğu için tık tık ), Efe Kızı(bloğu için tık tık )

Öyle işte :)

9 yorum:

  1. Bu güzel mim için teşekkür ederim, en kısa sürede cevaplamaya çalışacağım ^^

    YanıtlaSil
  2. hehe çok sevimli yazmışsın.
    bak bence de hayal gücü için sanırım farklı konularda kitap okumak gerekiyor sanki. insan cümlelerden hayal etmeye başlıyor, canlandırıyor.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saol :)
      Bende kitaplar hakkında öyle düşünüyorum :)

      Sil
  3. Yeni rastladım, şöyle bir ses vereyim, sonra tekrar geleceğim. :)

    Kafa Dergi ve Ters Düz'e de siz gelin! :)

    YanıtlaSil
  4. Hayal gücü Allahın bize verdiği en büyük nimetlerden biri sanırım :)

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar,
    Bloğunuzu severek takip ediyorum. Bana da bekliyorum. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle. Sevgilerimi bıraktımmmm…..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için teşekkür ederim :) Uğrarım bloğuna ^^

      Sil

Merhaba okur :) Yorumun için teşekkürler ^.^
NOT: Lütfen yorumunuza blog adresinizi ayrıca yazmayınız. Zaten isminize tıklayarak bloğunuza ulaşabilir herkes. Blog adresi(url) yazan yorumlar yayımlanmayacaktır.
Sataşmak amacıyla yazılan ve bunu yapmış olmasının üstüne birde anonim olan yorumlar,
Spam yorumlar yayımlanmayacaktır.
Anonim yorumlar rahatsız etme amacı gütmediği sürece yayınlanır ^^