Yazılarımı okuduktan sonra yorum yapmayacak olsan bile yazımın hemen altındaki "okundu" butonunu işaretle olur mu :)

20 Ekim 2013 Pazar

Arabadan Konya Fotoğrafları #2

Eveeet, serimizin 2. yazısıyla karşınızdayım :) Bu resimleri 1 hafta önce çektim. Zaten şu aralar gecikmiş yazı yazmakta üstüme yok valla, anında yazmak yerine haftalar sonra yazıyorum ve halen beklemekte olan yazılarım var :( Neyse yavaş yavaş kendime bir düzen sağlıyorum inşaallah :) Bol fotoğraflı bir yazı geliyor :) Ayrıca bu sefer ön koltukta oturuyordum, ablam yoktu :)
Arabadan Konya Fotoğrafları #1 yazım için tık tık 
Şarkı: Howl's Moving Castle Main Theme

 Kulesite'nin yanında yapılan alt geçit bitmek üzere ve çok güzel yapmışlar yaa :) Ayrıca gökyüzündeki renklere dikkatinizi çekerim :)
 Gökyüzünün renkleri~~
Aslına bakarsanız çoğu resimde özellikle gökyüzünü çektim :D 
 Tavus Baba yakınları
 Elma ağacıııı :D Halam söylemeseydi farketmemiştim bile bu ağacı nasıl olduysa artık :D Ama bakın hele yaa, o kadar çok elma var ki yere bile dökülmüş. Maalesef bu ağaç bir bahçenin içindeydi :D
 Bu evin yanından her geçişimde daha da güzel görünüyor gözüme :) Valla tam yolun üzerinde gürültülü oluyordur herhalde, ama ev güzel yaaa :D
 Gün batımına yakın kareler :)
Sık sık blog aleminde dolaşıp yazı okuyorum ama bloğumu güncellemeye pek fırsatım olmuyor. Mümkün olduğunca güncellemeye çalışıyorum ama :) Elimde çok güzel fotoğraflar ve konular ve ve ve bir sürü şey var işte yazabilirim inşaallah :)

Öyle işteee ^_^

3 yorum:

  1. heeey en çok ağaç doğa ve gökyüzü fotolarını sevdiim.
    :)

    YanıtlaSil
  2. önce ailen sona da yurt sona da ev olur kiii.
    :)

    YanıtlaSil

Merhaba okur :) Yorumun için teşekkürler ^.^
NOT: Lütfen yorumunuza blog adresinizi ayrıca yazmayınız. Zaten isminize tıklayarak bloğunuza ulaşabilir herkes. Blog adresi(url) yazan yorumlar yayımlanmayacaktır.
Sataşmak amacıyla yazılan ve bunu yapmış olmasının üstüne birde anonim olan yorumlar,
Spam yorumlar yayımlanmayacaktır.
Anonim yorumlar rahatsız etme amacı gütmediği sürece yayınlanır ^^