Yazılarımı okuduktan sonra yorum yapmayacak olsan bile yazımın hemen altındaki "okundu" butonunu işaretle olur mu :)

28 Mayıs 2014 Çarşamba

Ah Gerçekten mi :)

Bugün itibariyle sınav haftasına girmiş bulunuyorum. Bloğuma sık sık sınav haftalarımdan bahsetmiştim yani az çok o yazılarımı okuyanlar sınav haftalarımın pekte olaysız geçmediğini bilir. Ve gün itibariyle olaylarım başlamış bulunmakta. Şimdi sınıfımda geçen yıldan beri gıcıklaştığımız(N. ile bana karşı gıcık oluyorlar bizde onlara) bir kız grubu vardı ve hepsiyle teker teker 1. dönemden ber iyi anlaşmaya başladık ama bir tanesi halen hafiften iğnelemeye laf atmaya devam ediyordu. İşte o kız bugün resmen patladı :D Sınıftakiler edebiyat ve dil anlatım dersimizi hep sabote ediyorlar; konuşuyorlar, derste tartışma çıkarıyorlar v.s.(bu durum çoğu dersimiz için geçerli)(edebiyat ve dil anlatım defterimizde hocamızda bir). Tabi sabotajcı sınıfımızda adamakıllı not alan bir ben bir de N. olunca sınav öncesi sınıf kapımızı aşındırıyor resmen. Sonunda bıktım ben bu durumdan; ne derste susuyorlarlar ne de derste not alıyorlar sonra da bizi enayi yerine koyuyorlar, N. ile karar verdik ve 2. yazılılardan beri sınıftan kimseye bu iki dersin defterini vermiyoruz. Sınıfta resmen millet takmış durumda bu deftere. İşte bu gıcık olduğumuz kız(ona Çene demek istiyorum :D ) kendi aklınca bizden defter almak çabalarında ve biz kesinlikle vermeye niyetli değiliz, hem de hiç. Neyse bugün sınıftan bir çocuk gitmiş bu iki dersin hocasına edebiyat sınavında çıkacakları istemiş, hoca da buna vermiş soruları. Bu çocukta sınıfa getirdi sonra Çene aldı kağıdı ondan incelemeye başladı. Ben "Çene, kağıdı versene bende bir bakayım" dedim sonra Çene ne derse inanılmaz şaşırırsınız "Sen defterini ver bende sana soruları vereyim". Hadi yaaa, alemin akıllısı sendin değil mi canım?! Ben de tabiki "Hayır." dedim o da daha pişkin pişkin "O zaman ben de hayır." dedi. Nasıl sinirlendim ya. Hayır normalde sınıftaki herkese defter veririm(2 kişi hariç, onlara kesinlikle defter vermem) ama olayı bu duruma sokan kendileri birde tutup bana cimri manyak muamelesi yapmaya hakları yok. 
Neyse efendim durumu N. ile konuştum o da doğal olarak sinirlendi, sonra direk hocamıza gittiieeğğğkkk :D Hocaya durumu anlattık, e hocanın sınıfta tek ders dinleyen sevdiği iki öğrencisi olduğumuz içinde hoca "Boşverin ben size vereyim hemen soruları, zaten onlara soruları verdikten sonra hazırladığım için sınavı birkaç soru da farklılık var. Sakın ha onlara vermeyin soruları." dedi :D Neyse bu olayda böyle sonuçlandı, hayırlısı bakalım edebiyat yazılım Cuma'ya nolacak o zaman göreceğiz :D
(Gif de: Ah Gerçekten mi? yazıyor)
Hadi kaçtım, ders çalışmaya gidiyorum ;)
Öyle işte :)

6 yorum:

  1. İyi çalışmalar kuzu caan :)

    Bol bol zihin açıklığı diliyorum sana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seni burada görmek çok güzel >. <
      Tişkürler :)

      Sil
  2. Merhaba öğrenci bloguma bakmaya ne dersin seni bir şey bekliyor :D

    YanıtlaSil
  3. heeey macera romanı gibi. bi de kopya macerası vardı di mi amaaa :) hadi çok başarılar. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok ya, o kadar da ilginç değil hayatım ama öyle olmasını isterdim :D
      Evet kopya maceram vardı bi de :D
      Teşekkürler ^.^

      Sil

Merhaba okur :) Yorumun için teşekkürler ^.^
NOT: Lütfen yorumunuza blog adresinizi ayrıca yazmayınız. Zaten isminize tıklayarak bloğunuza ulaşabilir herkes. Blog adresi(url) yazan yorumlar yayımlanmayacaktır.
Sataşmak amacıyla yazılan ve bunu yapmış olmasının üstüne birde anonim olan yorumlar,
Spam yorumlar yayımlanmayacaktır.
Anonim yorumlar rahatsız etme amacı gütmediği sürece yayınlanır ^^